Egyéb

Megbízható és biztonságos villanypásztor: nem mindegy, mit vásárolunk!

Minden olyan készülékre és berendezésre igaz, amelyet elektromos árammal kell működtetni, arra még inkább, hogy a balesetek elkerülése és a nemcsak veszélytelenül, hanem stabilan is üzemelő eszközök megléte elsőrendű kérdés. Vagy az kellene, hogy legyen. Biztonságos villanypásztor csak megbízható helyről szerezhető be, ahol megfelelő minőségű, szabványos termékeket kínálnak, ennek megfelelően természetesen garanciával.

A sufnituning és társai, avagy kidobott pénz és felesleges veszélyforrás

Sokszor sokat beszéltünk már a villanypásztorokról ezen az oldalon. A jelentőségéről, a hasznosságáról, az építéséről, a különböző kategóriájú és erősségű készülékekről. A BIZTONSÁGRÓL, úgy tűnik nem eleget. Hogy miért mondjuk ezt? Elmesélünk egy konkrét történetet!

Ma is bejött hozzánk, a VINEX szaküzletbe egy érdeklődő, kezében (első látásra láttuk) egy „garázsban gyártott” villanypásztor készülékkel. Amikor rákérdeztünk az eredetére, most is – és sajnos szinte mindig – a válasz az volt: „Kölcsönbe kaptam valakitől.”. Sógor, koma, após, szomszéd… Még hosszan sorolhatnánk a listát az állítólagos jóakarókról.

Hogy mennyi ilyen választ hallottunk az évek során, már nem is számoljuk! Valami miatt nem merik felvállalni nálunk, hogy igen én vettem a neten, csak nem tudom mit kell vele csinálni. Szaktanács reményében – amivel kedves vásárlóinkat segítjük -, betérnek hozzánk a megérkezés pillanatában még elégedett kuncsaftok. Sajnos a beszélgetés végére rájönnek, hogy vettek egy doboznyi szemetet, amelynek a szabványos készülékekhez semmi köze.

Ismerjük fel a nem biztonságos villanypásztor készülékeket!

A „sufnigyártott készülékek”-nek a külseje egy szürke vagy fehér műanyag doboz, mindenféle felirat nélkül, hogy a szabványi megfelelőségről ne is beszéljünk. A belsejében egy lomtalanítás alkalmával összeguberált mindenféle hasznos alkatrész…. Pl. hűtőkondenzátor, mosógép trafó stb.

De azért akadnak olyanok is, akik igyekeznek lemásolni a gyári megjelenést. Ezeket a készülékeket a neten forgalmazzák, 20-25 000 Ft-os áron. Sajnos azonban hiába spórolunk a vételáron, ha aztán kiderül, hogy semmit sem ér! És a legkisebb baj az, ha nem működnek!

Sokkal nagyobb tragédia, ha működnek, és balesetet okoznak

Kíváncsiságból beütöttük a keresőbe az alábbi szavakat: „tragédia villanypásztor”. Bárcsak ne tettük volna! Most nem fogjuk ide bemásolni a különféle hivatkozásokat, de mindenkinek figyelmébe ajánljuk, tegye meg ugyanezt, ha éppen olcsó villanypásztor készülék vásárlásában gondolkodik.

Nagyon súlyos, végzetes kimenetelű balesetek is történhetnek, mint ahogy történtek is. Éppen ezért nem győzzük felhívni a figyelmet, készüléket csak megbízható, másnap is elérhető kereskedőtől vásároljunk, s legyünk nagyon körültekintőek! A biztonságos villanypásztor készülék lehet, hogy drágább, de mindig biztonságos, nem okoz baleseteket, és hosszú élettartama miatt határozottan megéri az árát.

Ha spórolni szeretnél, inkább tekintsd meg aktuális villanypásztor akcióinkat, mert mindig újabbakkal készülünk!

Kapcsolódó hírek