Magunkról

Bemutatkozik a Vinex

Üdvözöljük a Vinex weboldalán, ahol fontos és hasznos információkat talál a villanypásztor és kombinációs villanypásztor, valamint mechanikus vadhálós védelmi kerítésrendszerekről. A Vinex egy családi vállalkozás, ahol szívvel-lélekkel beletesszük a munkát abba, hogy vásárlóink és megrendelőink egyaránt elégedettek legyenek. Elkötelezettek vagyunk afelé, hogy csakis a legjobb minőséget és mindig megbízható, szabványos villanypásztort, és kiváló kiegészítőket kínáljunk.

Állattartók, kis vagy nagy mezőgazdasági termelők, vadgazdálkodásban, erdőgazdálkodásban, gyárak vagy ipartelepek védelmében érdekeltek, vadaskertek, állatkertek üzemeltetői, de kiskertek, háziállatok tulajdonosai is megtalálnak nálunk nemcsak minden szükséges kelléket, hanem azt a szakmai segítséget is, ami lehetővé teszi, hogy csakis azokat és a valóban megfelelő termékeket vásárolja meg magának, amikre tényleg szüksége van. Nem kínálunk házi barkács megoldásokat, cserébe minden nálunk vásárolható termék a lehető legmagasabb értéket képviseli.

Vállaljuk villanypásztor, kombinált villanypásztor rendszerek, karámrendszerek tervezését és kivitelezését. Referenciáinkat szerte az országban és külföldön is megtekintheti.

Online vásárlás a webshopban, személyes vásárlás Szombathelyen, valamint Zalaegerszegen található boltjainkban lehetséges, ahol széles kínálattal várjuk:

– villanypásztor készülék
villanypásztor és vadkárelhárító rendszerhez szükséges kiegészítők (villanypásztor vezeték, villanypásztor szigetelő, napelem  stb.)
– állattartási és állattenyésztési eszközök
– lovas termékek egyaránt megtalálhatóak nálunk.

Vásárlásához igény esetén szaktanácsadást nyújtunk, hogy a valóban szükséges termékekkel, akár saját maga is elvégezhesse villanypásztor rendszerének telepítését.

Megrendelés esetén, választékunkban nem szereplő, egyedi igényeket is kiszolgálunk.

Oldalainkon, boltjainkban, webáruházunkban és kivitelezéseink során is kizárólag szabványos, azaz biztonságos rendszereket kínálunk és használunk!

Egy kis történelem

1992 óta foglalkozunk elektromos vadkárelhárítással, villanypásztorokkal, ezt a tevékenységet az első években alvállalkozóként, kivitelezőként végeztük. 1998-ban született meg a Vinex családi vállalkozás. Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy valódi családi vállalkozás vagyunk, üzletünk sikerén családunk több tagja is munkálkodik.

Magyarország egész területén, valamint Erdélyben, Ausztriában, Szlovéniában is találkozhat villanypásztorainkkal, XXL elektromos kerítéseinkkel, modern karámjainkkal, melyeket megbízható és korszerű technológiai háttér felhasználásával, valamint felkészült szakemberek közreműködésével valósítunk meg.

Szolgáltatásaink köre a vadkárelhárítástól kezdve az erdősítések, erdőtelepítések, a mezőgazdasági kultúrák, a szőlőültetvények és gyümölcsösök, valamint meglévő vadaskertek kiegészítő védelmén keresztül egészen a legeltetőrendszerek és karámok kiépítéséig, a háziállatok elkülönítéséig, azonkívül ipar- és gyártelepek vagyonvédelmi kerítéseinek építéséig terjed. További szolgáltatásaink közé tartozik a meglévő vadkárelhárító és egyéb célra szolgáló elektromos kerítések bontása, áttelepítése, az esetlegesen felmerülő javítási munkálatok elvégzése és a lopáskár megelőzése is.

2004 nyarán megnyitottuk Szombathelyen kiskereskedelmi üzletünket, a Vinex Villanypásztor Szaküzlet és Állattartók Boltját, később Zalaegerszegen is megnyitottuk boltunkat. A kényelmes online vásárlást webáruházunk teszi lehetővé. A boltok nyitásakor vált nyilvánvalóvá, hogy milyen sokan buknak bele abba, hogy nagy boltokból, webshopokból rendelnek villanypásztor termékeket, de saját tapasztalat és valódi információk hiányában nem tudják telepíteni a villanypásztor rendszert, segítséget pedig nem kapnak hozzá. Erre a problémára reagálva, nálunk egyedülálló módon a nálunk történő személyes vagy online vásárlás mellé szaktanácsadást kínálunk.

Vinex - a 20. év ünneplésén
Itt voltunk 20 évesek 🙂

Köszönjük, hogy minket választ!

Ha még többet szeretne belőlünk. 🙂