Értékesítés szaktanácsadás

Villanypásztor bolt és webshop

Villanypásztor bolt várja Szombathelyen és Zalaegerszegen, hogy személyesen vásároljon, webshopunkban pedig otthona kényelméből, online értékesítés keretében rendelhet házhoz mindent, amire szüksége van. Állattartás keretén belül ajánljuk figyelmébe lovas termékeinket és tenyésztési termékeinket, de legeltetéstechnika, karámrendszerek és egyéb állattartáshoz szükséges kerítésrendszerek kialakításához is széles választékkal várjuk. Villanypásztor és mechanikus kerítésrendszerek kialakításához minden szükséges eszköz, technika, kiegészítő, és a szükséges szakmai támogatás, szaktanácsadás is rendelkezésére áll, amennyiben nálunk vásárol. Szabványos és minőségi villanypásztor termékek és állattartási, állattenyésztési termékekkel várjuk.

 

Villanypásztor bolt

Vinex Villanypásztor Szaküzlet, Állattartók Boltja
9700 Szombathely Bethlen Gábor utca 4.
Vinex Villanypásztor Szaküzlet, Állattartók Boltja
8900 Zalaegerszeg, Kaszaházi út 2/B.

Villanypásztor boltjainkban, Szombathelyen a Bethlen Gábor utca 4. szám alatt és Zalaegerszegen, a Kaszaházi út 2/b-ben minden terméket elérhet, amit webshopunkban talál. Ha szükséges, például nagyobb tétel rendelése esetén, gyors rendeléssel és beérkezéssel tudjuk kiszolgálni vásárlóinkat. Amennyiben olyan, kategóriájában kapcsolódó termékre van szüksége, ami nem található boltunkban, lehetőség szerint biztosítjuk a terméket. Érdeklődjön elérhetőségeinken!

Villanypásztor webshop

A VINEX webshopjában népszerű termékkategóriáink a lovas termékek, tenyésztési termékek, napelemek, villanypásztorok, villanypásztor szigetelők, tartozékok, valamint a villanypásztor vezetékek és szalagok.

A menüpontok közül az elsőre, a Termékek menüpontra kattintva böngészhet teljes kínálatunkból.

A Kategóriák menüpontra kattintva válogathat a termékek között kategóriák szerint. Kategóriáink:

  • Lovas termékek
  • Napelemek
  • Tenyésztési termékek
  • Saját márkás termékek
  • Villanypásztorok
  • Vp. szigetelők, tartozékok
  • Vp. vezetékek, szalagok
  • Egyebek

 

A weboldal tetején, jobb oldalon a Keresés a termékek között rublikába beírva a termék nevét, gyorsan megtalálja az adott terméket.

 

Termékek

Azok a kutya tulajdonosok, akik szeretnék otthon, a kertben is biztonságban tudni kutyájukat, szabványos, emberre és kutyára nézve is biztonságos kutyákhoz fejlesztett elektromos kerítést tudunk ajánlani, kiegészítésként a meglévőhöz. A gyönyörű kertről sem kell lemondani, kipróbáltuk, nekünk sikerült egyszerre megtartani az imádott – és úszóbajnok – ebet és mellette csodás kerti tavat telepítettünk.

Lovas termékeink között kötőfékek, különböző lóápoláshoz szükséges és azt kiegészítő termékek, lovaglópálcák, csizmalámpa, lótakaró, nyeregalátét, itató, nyalósó, s még számtalan termék megtalálható, ami lovak tartásához hasznos és nélkülözhetetlen.

Tenyésztési termékeink között a baromfik keltetésétől, tartásától kezdve a borjak és bárányok, kecskegidák, csikók sok törődést igénylő gondozásán keresztül egészen a bikák, szarvasmarhák, kecskék, birkák tenyésztéséhez, tartásához szükséges eszközök széles kínálatával várjuk. Állatjelölő, állatterelő, cumi és cumis vödör, golyós itató, automata baromfi etető, -itató, önitató, fejőgép… szinte minden megtalálható nálunk.

Karámrendszerek és legeltetéstechnika, valamint villanypásztor kerítéshez minden szükséges tartozék elérhető üzleteinkben és webshopunkban:

 

Saját márka

Saját márkás termékeinket tapasztalataink és vásárlóink igényei alapján kifejezetten Önöknek fejlesztettük ki!

Grizzly villanypásztor készülékek

A Grizzly A5 villanypásztor készülék 45 km vezetéket is ellát. Fogyasztása kategóriájában egyedülálló, egy töltéssel 3-4-5-ször több ideig bírja, mint a többi hasonló készülék. Bevethető vadak ellen, nagyobb testű, nagyobb bundázattal rendelkező állatokhoz is!

A Grizzly M1 villanypásztor készülék azok számára készült, akik az elektromos hálózatról szeretnék működtetni villanypásztor rendszerüket. 1 Joule-s, 10 000 volt-os teljesítményű. 20 km vezetékhez és kisebb területeken, háztáji környezetbe, háztáji kedvencekhez és kisebb termetű haszonállatokhoz ajánljuk.

Grizzly villanypásztor vezeték

Ez a Grizzly villanypásztor vezeték 400 m/tekercs, UV-álló. 4mm vastagságú 4 db 0,28 mm-es vezetőszállal. Kiváló vezetőképesség, nagy szakítószilárdság jellemzi. Legyen szó kutyáról, kecskéről, birkáról, lóról, szarvasmarháról, vaddisznóról, őzről, szarvasról, ez a villanypásztor vezeték bírja a terhelést. Az élénk, piros-fehér színe jól látható az állatok számára.

 

TERVEZÉS ÉS KIVITELEZÉS