kutya védelme Vinexvillanypásztorral
Egyéb

Minden gazdi rémálma…

Minden gazdi rémálma, hogy eltűnik a kutyája… Így ha kert is rendelkezésre áll, amit állandó felügyelet nélkül is használ a kutyus, akkor érdemes elgondolkodni a megoldáson. Hiszen kis kedvencünk valódi veszélybe kerülhet, ha önállóan végzi mindennapos sétáját, elüthetik az autók, bánthatják, megsérülhet… Kutyák és egyéb háziállatok otthon tartására, valamint kistestű állatok távoltartására  alkalmas: Vinex Grizzly® M1, hálózatról működtethető 1 Joule és 10000 Volt teljesítményű villanypásztor készülékünk. Megbízható, gyári készülék, szabványos és biztonságos, szerelése pedig egyszerű. 20 km vezetékhossz ellátására képes és 2 év teljes körű garanciát vállalunk rá.

Olvass tovább
Egyéb

Saját márkánk a Vinex Grizzly®

A Vinex Grizzly kifejezetten  a vásárlóink igényei, elvárásai szerint készült! Több mint 30 éve már, hogy gyűjtjük a tapasztalatokat a villanypásztor rendszerekről, a megrendelői, felhasználói és vásárlói igényekről. Tapasztalataink, szakmai és gyakorlati tudásunk, s a felhasználók igényei segítették megszületését saját márkánknak, a Vinex Grizzlynek. A Vinex Grizzly® villanypásztor készülékeink és Vinex Grizzly® villanypásztor vezeték érdemes a figyelmére, hisz Önnek készült.

Olvass tovább
Egyéb

A karbantartást nem lehet megúszni

A karbantartást nemcsak érdemes, hanem szükséges is időnként elvégezni. A villanypásztoros kerítések az aktív védelem miatt nagy hatékonysággal látják el feladatukat. Ám a felhasználónak tudnia kell, hogy ez csak rendszeres karbantartással érhető el. Az állandó vegetáció miatt csökken a védelemre alkalmazható energia. A vegetációt eltávolíthatjuk totális gyomirtóval, vagy kézi kaszálással ezzel növeljük rendszerünk megbízható működését. A villanypásztoros akkumulátorok szükség esetén történő töltése illetve cseréje szintén üzembentartói feladat. Természetesen, a napelemmel kiegészített villanypásztor elektronika a gyakori ellenőrzés gondját leveszi az üzembentartó válláról.

Olvass tovább
Egyéb

A villanypásztor kivitelezésének kérdései

Hogyan valósul meg a villanypásztor kivitelezése? A villanypásztor telepítését a háztáji gazdaságokban, udvarban, kiskertben az ügyes házigazda gond nélkül el tudja végezni, mivel telepítése egyszerű és gyors. Az önálló villanypásztor rendszer telepítését – igény szerint – megkönnyítjük megfelelő információk és tanácsok nyújtásával. A nagyobb területek, erdősítések, erdőtelepítések, mezőgazdasági kultúrák, gyümölcsösök, szőlőültetvények, vadaskertek villanypásztor rendszereinek megtervezéséhez és szakszerű telepítéséhez, kivitelezéséhez cégünk rendelkezésükre áll.

Olvass tovább
Egyéb

Mit jelent nálunk a szaktanácsadás?

Egyedülálló módon személyre szabott szaktanácsadás is elérhető, teljesen ingyenesen. Ezzel segítjük boltjainkban vásárlásakor, ahol valóban igényei szerint állíthatja össze kerítésrendszerét és nem fog felesleges kiegészítőkkel távozni tőlünk! Kérésére tájékoztatjuk a villanypásztor kerítés összeszereléséről, így azt saját maga is elvégezheti. A tanácsadást kiegészíti blogunk és honlapunk, melyben otthonról is sok hasznos információhoz juthat az egyes állatokhoz szükséges kerítések paramétereiről, a karbantartás idejéről és módjáról és még sok egyébről.

Olvass tovább
Egyéb

Nálunk mindent megtalál, ami a villanypásztor telepítéshez szükséges!

Amennyiben a villanypásztor telepítéshez szükséges termékek beszerzési listáját összeállította már, nálunk minden szükséges tartozékot megtalál. Személyesen üzleteinkben, Szombathelyen és Zalaegerszegen, online webshopunkban vásárolhat: Ezeken felül állattartási eszközök, legeltetéstechnika, lovas termékek, hobby kisállattartási cikkek várják nálunk. Nézzen körül nálunk!

Olvass tovább
Egyéb

A tapasztalatunkra számíthat

Nálunk nemcsak megvásárolhat mindent elektromos kerítéséhez, hiszen villanypásztorok, mechanikus kerítések és ezek kombinációjának tervezése és kivitelezése is a profilunk részét képezi. Mit jelent ez? Valódi tapasztalat, amit mi a vásárlóink, ügyfeleink támogatása érdekében is hasznosítunk. Ismerjük az igényeket is, a buktatókat is, kezdve a kisebb kertek védelmétől, egészen a komplett erdők, vadrezervátumok védelméig. A háztáji kutyakenelektől a szarvasmarha tenyésztők összetett karámrendszeréig és tovább. Tehát villanypásztoros rendszerekhez és állattartáshoz kapcsolódóan szinte mindent megvásárolhat webáruházunkban és boltjainkban. Széles választékkal, megbízható és biztonságos termékekkel, saját márkás villanypásztor termékekkel, kiegészítőkkel és gyakori akciókkal várjuk.…

Olvass tovább
Egyéb

Az Agrárkamara segítséget nyújt a vadkár miatti követelésekben

Új fejezethez érkeztünk, már ami a gazdálkodók és a vadásztársaságok között fennálló érdekellentétet illeti, azaz a vadkár miatti követelésekben. Az éves, nagyságrendileg 21 milliárdos mezőgazdasági, valamint erdőgazdálkodási kárból ugyanis mindössze 3 milliárdnyi kerül megtérítésre. Ez pedig olyan hatalmas veszteség, amely mellett nehéz elmenni szó nélkül. A NAK többé nem is fog, ehelyett saját céggel támogatja a károsultakat abban, hogy a vadásztársaságokkal szemben lefolyjanak a szükséges eljárások. Túlszaporodtak a vadak Az utóbbi évtizedek során elképesztő mértékű szaporulattal növekedett a vadak állománya. Ez a nagyvadak esetén minimum ötszörös szorzót jelent. A hozzávetőleges…

Olvass tovább
Egyéb

Megbízható és biztonságos villanypásztor: nem mindegy, mit vásárolunk!

Minden olyan készülékre és berendezésre igaz, amelyet elektromos árammal kell működtetni, arra még inkább, hogy a balesetek elkerülése és a nemcsak veszélytelenül, hanem stabilan is üzemelő eszközök megléte elsőrendű kérdés. Vagy az kellene, hogy legyen. Biztonságos villanypásztor csak megbízható helyről szerezhető be, ahol megfelelő minőségű, szabványos termékeket kínálnak, ennek megfelelően természetesen garanciával. A sufnituning és társai, avagy kidobott pénz és felesleges veszélyforrás Sokszor sokat beszéltünk már a villanypásztorokról ezen az oldalon. A jelentőségéről, a hasznosságáról, az építéséről, a különböző kategóriájú és erősségű készülékekről. A BIZTONSÁGRÓL, úgy tűnik nem eleget. Hogy…

Olvass tovább