Jogi nyilatkozat


Összefoglaló a jogi nyilatkozatunkról


Az oldal alapelvei
A vinexvillanypasztor.hu oldalára való belépéssel és annak használatával Ön korlátozás nélkül elfogadja ezeket az alapelveket.


Tartalom
A Vinex weboldal a termékekről, ismertetőkről és promóciós programokról tartalmaz információkat. Elképzelhető, hogy a jelen weboldal olyan termékről, vagy szolgáltatásról szóló információt is tartalmaz, amely jelenleg nincs forgalomban, illetve mint szolgáltatás nem elérhető.

A termék és szolgáltatás árakon kívül a weboldalon található összes információ pusztán tájékoztató jellegű.

Folyamatosan arra törekszünk, hogy az itt közzétett információk a lehető legátfogóbbak és legmegbízhatóbbak legyenek. A Vinex ugyanakkor fenntartja magának a jogot, hogy bármikor, előzetes értesítés nélkül, változtasson a termékeken, szolgáltatásokon, műszaki adatokon és az elérhetőségeken.

A Vinex nem vállal felelősséget a weboldalon található információk pontosságáért, teljességéért vagy hitelességéért, azon adatok a gyártók által megadott adatokat tükrözik.


A weboldal „cookie” technológia használata
A Vinex ezen a weboldalon „cookie” technológiát használ. A felhasználói aktivitás rögzítése és annak értékelése a Vinex weboldal fejlesztése érdekében történik abból a célból, hogy az még jobban használható legyen az Ön számára. Ezen technológia révén a Vinex nem rögzíti az egyéni felhasználók adatait, így Önről semmiféle információ nem kerül tárolásra vagy felhasználásra, cask amit a webáruházban termékvásárlásakor megad, de azon információk is csak a megrendelés kiszolgálásához és a törvényi előírások megtartásához szükséges mértékben kerülnek tárolásra.


Szerzői jogok
A weboldal teljes tartalmát szerzői jog védi. A weboldalon lévő információkat, szöveget, képeket vagy grafikákat Ön csak személyes, nem kereskedelmi célra használhatja fel, és a Vinex előzetes, írásos engedélye nélkül tilos bármilyen célból az ilyen adatok részben vagy egészben történő másolása, módosítása, átadása, licencelése vagy kiadása.


Hiperlinkek
A Vinex weboldalon lehetnek olyan egyéb internetes oldalakra mutató hiperlinkek, amelyek jelen weboldaltól teljesen függetlenek. A Vinex nem vállal felelősséget vagy garanciát az ilyen hiperlinkek szövegében vagy az egyéb internetes weboldalakban foglalt információk pontosságáért, teljességéért vagy hitelességéért, a Vinex oldalhoz csatolt linkekre történő belépés pedig csak a felhasználó saját felelősségére történhet.


A felelősség korlátozása
A Vinex kizár mindenféle felelősségvállalást az olyan károkkal kapcsolatban, amely a Vinex honlap megtekintése során annak használatából akár közvetlenül, közvetve vagy véletlen módon erednek. Nem vállal továbbá felelősséget azon károkért sem, amelyeket a felhasználók számítógépében vírus által közvetetten vagy közvetlenül előidézett károsodás okoz.


Az alapelvek frissítése
A Vinex fenntartja magának a jogot, hogy az üzleti igényeinek megfelelően bármikor frissítse jelen alapelveket.