Tervezés kivitelezés

Szolgáltatásaink közé tartozik elektromos kerítések, azaz villanypásztorok, mechanikus kerítések és ezek kombinációjának tervezése és kivitelezése.
Villanypásztoros rendszerekhez és állattartáshoz kapcsolódóan szinte mindent megvásárolhat webáruházunkban és boltjainkban. Széles választékkal, megbízható és biztonságos termékekkel, saját márkás villanypásztor termékekkel, kiegészítőkkel és gyakori akciókkal várjuk. Szaktanácsadással segítjük vásárlását és villanypásztorának önálló telepítését.
Részletesebben tájékozódhat szolgáltatásainkról ezen az oldalon, vagy villanypásztor és állattartás főmenüinkben. Hasznos információkkal várjuk blogunkban. További kérdéseit várjuk elérhetőségeink bármelyikén.

 

TERVEZÉS ÉS KIVITELEZÉS, ÉPÍTÉS

Elektromos (villanypásztor), mechanikus és a kettő kombinációját megvalósító kerítések, kerítésrendszerek tervezése és kivitelezése

  • Karámrendszerek tervezése és kivitelezése a korszerű legeltetés jegyében
  • Vadkárelhárító kerítésrendszerek tervezése és kivitelezése
  • Vaddisznók elleni hatékony védekezés megvalósítása
  • Erdők, erdőtelepítések védelmének megvalósítása
  • Mezőgazdasági kultúrák hatékony védelme
  • Gyümölcsösök, szőlőültetvények elektromos védelmének kiépítése
  • Kis- és nagygazdaságok számára hatékony és célszerű állattartás, korszerű kerítésrendszerek
  • Vadaskertek kiegészítő elektromos védelmének megvalósítása
  • Ipartelepek, gyártelepek vagyonvédelmi kerítéseinek építése
  • Elektromos kerítések tervezése, építése magánkertekbe, kiskertekbe, veteményesekhez, háziállatok elkülönítéséhez, boltjainkban való vásárláskor szaktanácsadással segítjük a vásárlást és megvalósítást az igények szerint

További információk és képek:

ÉRTÉKESÍTÉS, ELADÁS

A villanypásztor rendszerekhez minden szükséges tartozékot megtalál üzleteinkben és webshopunkban:

Ezeken felül állattartási eszközök, legeltetéstechnika, lovas termékek, hobby kisállattartási cikkek várják nálunk. Nézzen körül nálunk!

 

 

SAJÁT MÁRKÁS TERMÉKEK ÉRTÉKESÍTÉSE

Vinex Grizzly® villanypásztor készülék

Az elmúlt 25 év összes szakmai és gyakorlati tapasztalata egyesül ebben a villanypásztor készülékben.

Ezt a villanypásztort egyszerre jellemzi az erő, a megbízhatóság és a könnyű kezelhetőség.

45 km vezetéket is képes ellátni, 6,2 Joule-os, 13 000V feszültségű, saját fogyasztása kategóriájában egyedülálló: 120mA. Más készülékeknél, ekkora teljesítménynél a fogyasztás 4-500mA! Ez azt jelenti, hogy a VINEX Grizzly A5 villanypásztor készülék akkumulátora, egy töltéssel 3-4-5-ször több ideig bírja, mint a többi hasonló készülék. Ez kiemelten fontos, ha napelem nélkül működtetünk egy kerítést.

Bevethető vadak ellen, nagyobb testű, nagyobb bundázattal rendelkező állatokhoz is! Mindez 2 év garanciával lehet az Öné!

 

 

Vinex Grizzly® villanypásztor vezeték

Ez a villanypásztor vezeték 400 m/tekercs, UV-álló. 4mm vastagságú 4 db 0,28 mm-es vezetőszállal. Kiváló vezetőképességű, mindössze 0,4 ohm/m ellenállású. A szakítószilárdsága 300 kg-os, így remekül beválik mind a vadkárelhárításban, mind a háztáji gazdálkodásban a háziállatok karámrendszereihez, elkerítéséhez. Legyen szó kutyáról, kecskéről, birkáról, lóról, szarvasmarháról, vaddisznóról, őzről, szarvasról, ez a vezeték bírni fogja a terhelést! Az élénk, piros-fehér színű vezeték jól látható az állatok számára is, kitűnik környezetéből.

 

 

 

SZAKTANÁCSADÁS

Egyedülálló módon személyre szabott szaktanácsadással segítjük boltjainkban vásárlásakor, igényei szerint állíthatja össze kerítésrendszerét és nem fog felesleges kiegészítőkkel távozni tőlünk! Kérésére tájékoztatjuk a villanypásztor kerítés összeszereléséről, így azt saját maga is elvégezheti. A tanácsadást kiegészíti blogunk és honlapunk, melyben otthonról is sok hasznos információhoz juthat az egyes állatokhoz szükséges kerítések paramétereiről, a karbantartás idejéről és módjáról és még sok egyébről.