Tervezés és építés

Villanypásztor építés: Szolgáltatásaink közé tartozik elektromos kerítések, azaz villanypásztorok, mechanikus kerítések és ezek kombinációjának tervezése és építése, kivitelezése.

Számtalan megrendeléssel és tapasztalattal a hátunk mögött, szabványos, megbízható minőséget képviselünk a villanypásztor rendszerek piacán. Magyarország teljes területén és számos külföldi szomszédunknál láthatja munkáinkat, amikre méltán büszkék vagyunk. A megfelelő karbantartási feladatok elvégzése mellett az általunk tervezett és kivitelezett elektromos és kombinált kerítések hosszú távon megoldást nyújtanak az Ön által megnevezett problémákra. Az igényekre és a telepítésre szolgáló terület jellemzőire kiemelt figyelmet fordító tervezés és építési munkálatok garantálják, hogy elégedett lesz a végeredménnyel.

Vinex villanypásztor - kombinált megoldásokban az élen
Vinex villanypásztor – kombinált megoldásokban az élen

Jártunk már járhatatlan hegyen, nyakig sárban és farkasordító hidegben, ami emberileg és gépészetileg megoldható és kivitelezhető, az nekünk biztosan nem okoz akadályt. Határ a csillagos ég (majdnem)… 🙂

Állatok tartásához – villanypásztor építés

Állattartók és állattenyésztők figyelmébe ajánljuk a különböző karámrendszerek tervezését és kivitelezését. Legyen szó akár szarvasmarháról, lóról, birkáról vagy kecskéről, többféle lehetőséget kínálunk. Nem csupán kész megoldásokat választhat nálunk, hanem valóban egyedileg tervezett rendszereket. Nyitottak vagyunk az elképzeléseire, s mindent megteszünk azért, hogy teljesítsük azokat. Biztosan hallotta már: „A lehetetlent azonnal teljesítsük, a csodára kicsit várni kell!” – a valóság talaján állva, de kis túlzással pont ezen igyekszünk. 🙂 Megvalósul a korszerű legeltetéstechnika: legeltető rendszerek és karámok megtervezésével és megfelelő kiépítésével.

Vadaskertek számára is hatékony megoldásokat nyújtunk, nézzék meg az albumunkat!

Elektromos kerítések magánhasználatra is egyre gyakrabban készülnek, elsősorban háziállatok elkülönítése, kártevésük megelőzése céljából, de a kiskertek esetén gyakran felmerül a vadak kártevésének megelőzése is! Már rengeteg információ található az interneten, sajnos rengeteg használhatatlan és félrevezető tartalom is. Mi azt kínáljuk vásárlóink számára, hogy valódi szaktanácsadással segítjük őket abban, hogy otthon ők maguk is megvalósíthassák saját villanypásztor rendszerüket. Ezt a lehetőséget a legtöbb nagykereskedelmi bolt nem nyújtja vásárlói számára!

Az elektromos kerítés megvédi udvarunkat, kertünket vagy mezőgazdasági területünket a kívülről jövő állatok rongálásától. Az elektromos kerítés saját háziállatunktól is megvédi kedvenc kiskertünket, virágágyásainkat.Villanypásztor telepítéssel hatékony védelmet biztosíthatunk házi állatainknak a kívülről jövő állatok támadásokkal szemben is.

Elektromos kerítések tervezése, építése magánkertekbe, kiskertekbe, veteményesekhez, háziállatok elkülönítéséhez, boltjainkban való vásárláskor szaktanácsadással segítjük a vásárlást és megvalósítást az igények szerint.

Erdő és mezőgazdaság – villanypásztor építés

Villanypásztor kerítések tervezése, építése, kivitelezése a különböző vadkárok megelőzésére, például szarvasok, őzek, vaddisznók vagy más vadak kártevésének elkerülésére – az állattenyésztés kiszolgálása, az állattartó munkájának megkönnyítése mellett ez a másik fő funkciója az elektromos kerítés rendszereknek. Hisz a vadásztársaságok ugyan mindent elkövetnek a fenntartható vadgazdálkodás és az egészséges egyensúly megőrzésének érdekében, a kerítés, mint védekezési módszer nagyon hasznos, hogy egyes fajok túlszaporodása esetén is megelőzhetőek legyenek a súlyos károk. A munka érték, ne hagyja hát veszni! Napjainkban kiváltképp a figyelem kereszttüzébe kerültek a fák, az erdők, de ha ez nem lenne így, akkor is mindig nagy figyelmet szükséges fordítani az erdősítések, erdőtelepítések védelmére. Mezőgazdasági kultúrák, szőlőültetvények, gyümölcsösök védelmére is a legjobb megoldás a kerítés, legyen az akár hagyományos elektromos vagy mechanikus, vagy akár egy XXL kerítés, megbízhatóság, biztonság és hosszú élettartam jellemzi majd – legalábbis akkor, ha tőlünk rendeli.

a méltán népszerű Vinex XXL kerítés
a méltán népszerű Vinex XXL kerítés

És még…

Napelemes rendszer: 12V-os sziget rendszer támogatja elektromos rendszereinket.

Ipartelepek – gyártelepek vagyonvédelmi kerítéseinek tervezését és építését is vállaljuk, egyéni árajánlathoz keressen minket elérhetőségeinken:

Vinex
Szerelő Szolgáltató és Kereskedelmi Bt.

H-9700 Szombathely,
Bethlen G. u. 4.

Vincze István
06 30 939-8797
vinczei@vinexbt.hu

Vincze Mária
06 30 823-2823
maria.vincze@vinexbt.hu