Egyéb

Karámháló vagy villanypásztor vezeték

Karámháló vagy villanypásztor vezeték? Mire akarod használni a kerítést? Az erre a kérdésre adott válaszod meghatározza, hogy milyen műszaki paraméterekre lesz szükséged ahhoz, hogy elérd az általad kitűzött célokat. Így aztán ezt érdemes alaposan átgondolni, még mielőtt nagy bevásárlást tartanál.

Figyelembe kell venned, hogy

  • milyen állatok védelmében vagy milyen jellemző vadak ellen fogod használni
  • milyenek a terület adottságai, ahova a kerítést szánod
  • milyen hosszú kerítésre lesz szükséged
  • milyen típusú kerítést szeretnél.

 

Nagy szerencséd van, mert ha bármilyen szempontban elbizonytalanodnál, a mi boltunkban való vásárlásodkor szaktanácsadással támogatunk téged! Mi visszavárunk, így nem célunk palira venni. Azt szeretnénk, ha elégedett lennél a beruházásoddal. Ahhoz, hogy át tudd gondolni a legfontosabb szempontokat, még ezt a blogot is igyekszünk egyre bővülő tartalommal feltölteni a számodra.

Ha kisebb állatokat tartasz, s nekik szeretnél valamilyen könnyen felépíthető, könnyen kezelhető és könnyedén áthelyezhető, mobil megoldást találni, egyáltalán nem biztos, hogy a villanypásztor vezeték lesz számodra a legjobb megoldás. A karámháló nagyszerűen teljesíti ezeket a feltételeket!

  • karámháló horinetz vinex villanypásztor karámháló horinetz vinex villanypásztor 120-as

Ezek a karámhálók különféle magasságban elérhetőek. A legalacsonyabb 90 cm, a legmagasabb 120 cm. Kis testű haszonállatok tartására, valamint kecskék és birkák tartásához egyaránt tökéletes megoldás. Könnyedén kivitelezhető segítségével az állatok legeltetése, elkerítése, s nincs még egy ennyire könnyedén kezelhető villanypásztor rendszer, mint ez.

Vízszintesen 10 műanyag vezeték helyezkedik el egymás felett, amik közül 9 vezeték áramvezető, 1 pedig a földvezeték. Egy csomag egyben tartalmazza a 14 oszlopot és a toldóalkatrészeket egyaránt! Az oszlopok dupla leszúróval vannak ellátva annak érdekében, hogy minél biztonságosabban rögzíthetőek legyenek.

dupla rögzítés karámháló horinetz vinex villanypásztor

Kapcsolódó hírek