Hírek

Villanypásztor kutyák otthon marasztalásához

Mit tegyen a kalandokra vágyó trükkös eb tulajdonosa, ha a bírságokat is elkerülné, a kutyáját is megtartaná, s azt sem szeretné, ha kis kedvence valamilyen bajba kerülne, s így semmiképp nem szeretné, ha ez történne, míg munkában van:

A villanypásztor remek megoldás, ha ilyen gondokkal szembesülünk. Kutyánk gyorsan megtanulja, hogy meddig merészkedhet, anélkül, hogy kínoznánk vagy jogszabályokat sértve súlyos büntetéseket kockáztatnánk. A szabványos villanypásztor sérülések nélkül, gyorsan segít megtanulni a kutyának, hogy a gazdi nélkül otthon a helye:

Nagyon fontos, hogy ne feledkezzünk meg arról, hogy a kerítést láthatóvá tegyük. Egyrészt az emberek számára, megfelelő figyelmeztető jelzésekkel és az elektromos kerítésre, áramütésre figyelmeztető táblák használatával. Másrészt a kutya számára is, erre jó megoldás például, ha a legfelső vezetéknek egy szélesebb, fehér vagy színes szalagot használunk.

Mi szaktanácsadással segítjük vásárlása közben, így semmi sem marad majd ki a szükséges felszerelésből, de felesleggel sem pakoljuk meg a kosarát, de még a rendszer megtervezéséhez és felépítéséhez is mindent elmagyarázunk, ha nálunk vásárol.

Villanypásztoros védelem kutyáknak

Kapcsolódó hírek