Vinex villanypásztor mezőgazdasági kerítés
Egyéb

A villanypásztor sokoldalúan alkalmazható kerítés

A különféle villanypásztor rendszerek mára már évtizedek óta hatékony megoldást nyújtanak minden olyan területen, amely esetén magasfokú védelemre van szükség, ugyanakkor kifejezetten az a cél, hogy az állatok se sérüljenek mindeközben.

Nincs sebesülés, csak hatásos védekezés

Míg egy szögesdrót például olyan sebesüléseket okoz, amelyek utána akár komoly problémák táptalajául is szolgálhatnak, a villanypásztor kerítéssel az állat egy határozott, egyértelmű jelzést, figyelmeztetést kap, anélkül, hogy ez sérüléssel járna együtt. Éppen ennek köszönhető az, hogy annak ellenére, hogy az elektromos kerítés eredményesen megvédi földjeinken, erdőinkben a növényeket, mégsem okoz kárt a vadállományban.

Humánus és hatásos opció abban az esetben is, amikor korszerű legeltetéstechnikát szeretnénk megvalósítani, avagy a háztáji állatok mindennapjait szeretnénk eredményesen levezényelni. Alkalmazhatjuk családi házak esetében is, hiszen tökéletes megoldás arra, hogy megtanítsuk kedvenceinket a kertünkben azokra a határokra, amelyeket szeretnénk betartatni velük.

A villanypásztor rendszerek felhasználási területei

Az elektromos kerítések megbízhatóan szolgálják céljainkat többek között

– a mezőgazdaságban,

– az állattenyésztés során,

– a növénytermesztésben,

– gyümölcsösök gondozásakor,

– szőlőtelepítések védelmében,

– az erdőgazdálkodásban,

– erdőtelepítések és faiskolák megóvásakor,

– a háztáji gazdaságok állatállományának kezelésében,

– valamint a házi kedvencek biztonságos tartásában.

Értelemszerűen, más típusú villanypásztor rendszert kell alkalmazni a vadak kártevései elleni védekezés esetén, mást az állatállomány karámrendszereinek kialakításánál és megint más villanypásztor kiépítése szükséges a háztáji állatok és házi kedvencek korlátozására.

Válasszunk okosan!

Az elektromos kerítések műszaki paraméterei a felhasználási igényekhez igazodnak. A helyes villanypásztor elektronika és kerítés típusának kiválasztásánál, a létesítendő villanypásztor kerítés hossza és a területi sajátosságok is meghatározóak.

Vinex villanypásztor mezőgazdasági kerítés

Bizonytalanság esetén a szakértő segítség rengeteget jelent, amelyet a nálunk történő vásárláskor térítésmentesen biztosítunk ügyfeleink számára.

Kapcsolódó hírek