Egyéb

Baromfi keltetése és gondozása modern megoldásokkal

A baromfi keltetése ma már nem kell, hogy idejétmúlt módszerekkel valósuljon meg. Nem csupán magához a keltetéshez állnak rendelkezésre innovatív termékek, hanem a kiscsibék gondozásához is beszerezhetők olyan eszközök, amelyekkel eredményesen és kevesebb munkával gondoskodhatunk a felnevelésükről.

A baromfi keltetéséhez szükséges eszközök

A tojások keltetéséhez modern keltetőkkel járulhatunk hozzá. A LED-es tojáslámpázó alkalmazásával figyelemmel lehet kísérni az embrió fejlődését. Az eszköz hálózatról működtethető, praktikus és kényelmes használatot tesz lehetővé, miközben segít monitorozni, hogy minden az elvárásoknak megfelelően, rendben zajlik-e.

A kikelt kiscsibék megszületése után pedig a kiváló minőségű infralámpák, valamint az infrabúrák 2,5 m-es gumikábellel tudnak hatékony segítséget nyújtani a kicsikről való gondoskodásban.

Etetés és itatás egyszerűen

A gondoskodás természetesen nem merül ki abban, hogy biztosítjuk a komfortos hőmérsékletet.  A baromfi itatók és etetők manapság már minden szempontból megfelelnek az igényeinknek, s beszerzésük, valamint használatuk révén egyszerűbbé teszik a baromfik táplálását, valamint itatását.

Praktikus esőtetőkkel és kiegészítő lábakkal támogatnak ezek az eszközök abban, hogy mindig rendelkezésre álljon a szükséges víz és a táplálék, de abban is segítségünkre vannak, hogy az állatok ne tudják „kifürödni” a drága takarmányt.

Szakértő támogatást nyújtunk

Nálunk, a Vinex villanypásztor webáruházban kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy vásárlóink elégedettek legyenek a választott termékekkel. Éppen ezért nyugodtan betérhetnek hozzánk azok is, akik kezdőként szeretnének foglalkozni állatok tenyésztésével. A nálunk megvalósuló vásárlások során – történjen az személyesen valamelyik boltunkban vagy a webáruházunkon keresztüli rendelés formájában – elérhetőségeinken keresztül örömmel segítjük vásárlóink döntését.

Megbízható, valóban minőségi, válogatott tenyésztési termékeink az állattartók számára hatékony és hosszú távú megoldásokat nyújtanak a legkülönfélébb feladatokban. Sok sikert kívánunk!

Kövesse Facebook oldalunkat, hogy mielőbb értesüljön a legfrissebb blogbejegyzésekről!

Kapcsolódó hírek