Hírek

Egyedülálló fluoreszkáló vezetékek, szalagok a VINEX-nél

Egyedülálló fluoreszkáló vezetékek,
szalagok a VINEX-nél.

 

Az a kis PLUSZ…

 

Villanypásztoros kerítés építéséhez nagyon sokféle vezeték, szalag létezik. Attól függően választunk, hogy a kis kedvenceinket szeretnénk a kertünkben biztonságban tudni, vagy az éppen rügyező gyümölcsfánk,
szőlőnk friss hajtásait,- mint mennyei csemegét – szeretnénk megóvni, a betolakodó négylábúaktól. Akkor máris nem az édes kis mátraaljai „Öreg néne őzikéjét” látjuk a kis ínyencekben, hanem a veszély
forrását kiskertünkre, veteményesünkre, terményünkre.  De teljesen mindegy is, hogy milyen termés van veszélyben, a lényeg az, hogy sok esetben a munkánk gyümölcse semmisül meg, legtöbbször egy éjszaka alatt. Ilyenkor a sokszor ismételt gondolat jár át bennünket, „miért pont velem” történik mindez.

A kérdés… vajon mindent megtettünk a védelem érdekében? Jó terméket választottunk?  Vezeték, – szalag van gyengébb – erősebb, színben pedig végtelen a választék.  Ha már amúgy is szükségünk van a védelemre, akkor miért ne adjuk hozzá azt a kis pluszt, amit a VINEX  ajánl, a fluoreszkáló termékeivel.

 

A 3 fémszálas vezeték és a 12mm-es 4 fémszálas szalag prémium minőségű a maga nemében, ha a vezetőképességüket, és az egyéb műszaki paramétereit nézzük. Ehhez társul még a fluoreszkáló tulajdonság, ami egyedülálló. 

Na ez az a kis plusz….

 

 Bővebb műszaki leírás a termékeknél található. Vásárlás előtt mindig kérje kollégáink szaktanácsát, hogy igénye alapján, a lehető leghatékonyabb módon tudjon védekezni.

Kapcsolódó hírek