Mezőgazdasági kultúrák, gyümölcsösök védelme

Napjainkban a gazdákra erős nyomás és sokféle elvárás nehezedik. Nagy terméshozam és kiváló minőség – ezek olyan alapelvek, amiknek muszáj megfelelniük. A sikerüket veszélyeztető kockázatokat sokféle módon igyekeznek kiküszöbölni. Például gondot fordítanak a fémzárolt minőségű vetőmagok választására, odafigyelnek a talajjavításra és a növények tápanyagszükségletére. Kezdve a starter trágyázástól sokáig folytathatnánk a sort, mennyi mindent megtesznek azért, hogy akármennyi teher is nehezedik a vállukra, mégis egyenes háttal és emelt fővel járhassanak, sikereiknek köszönhetően. Pontosan ebben segítjük őket, hogy kemény munkájuknak learathassák bőséges sikerét. A gazda sikerét szolgálja a mezőgazdasági kerítés.

Ma már, a rendkívül drága művelési költségek korában megfontolandó a költséghatékony vadkár megelőzése a mezőgazdasági területeken, valamint szőlőültetvények és különböző gyümölcsösök esetén, ami villanypásztoros védelem alkalmazásával könnyedén megvalósítható. A mezőgazdasági villanypásztor kerítések többféle, akár mobil kivitelben is megvalósíthatók.

mezőgazdasági kerítés Vinex villanypásztor
mezőgazdasági kerítés Vinex villanypásztor

Azoknak, akiknek nem a mobilitás az elsőrangú, viszont fontos, hogy a lehető leghatékonyabban valósuljon meg a védekezés és a vadak által okozott károk megelőzése, javasoljuk a Vinex által fejlesztett XXL kerítést. Ez a kombinált villanypásztor rendszer kielégíti a legkomolyabb elvárásokat is. Ez a kerítés nem véletlenül az egyik leggyakoribb választás, hisz ez a legmegbízhatóbb formája a védekezésnek. Remek döntés, ha ezt a rendszert választja, főleg túlszaporodott vadállomány esetén

Vinex XXL kombinált villanypásztor kerítés
Vinex XXL kombinált villanypásztor kerítés