Elektromos vadkárelháritó keritések építése

Elektromos kerítés
Hathatós megoldás a vadkárelhárításban a különböző típusú mechanikus kerítések építése, azonban egyre elterjedtebb módszer a költséghatékony és rugalmas megoldású villanypásztoros védelem.

Az elektromos kerítés működése röviden:
Az elektromos kerítés által nyújtott védelmet a villanypásztoroknál már ismert 6-9 KV, 120Khz, 0,033 mA, a megfelelő kapacitással rendelkező készülékek által biztosított elektromos sokkhatás adja, mely rugalmas, nagyszilárdságú mechanikai védelemmel párosul.

Az áramellátást hálózati feszültség esetén 220V, ennek hiányában nagy teljesítményű, napelemmel töltött akkumulátor biztosítja. A napelem méretezését mindig a fogyasztás, az alkalmazott villanypásztor, illetve az akkumulátor mérete határozza meg.

Cégünk csak a megfelelő méretű és teljesítményű készüléket szereli, amelyre a működtető 3 év garanciát vállal.

A kerítés felépítése:
Töréspontokon, egyenes oldal esetén 200-250 m távolságra 9×9 cm vastagságú fűrészelt akácoszlopok, majd 8-10 m-re két darab távtartó impregnált akácléc és a fix karó következik. Erre a tartórendszerre van kifeszítve a nagyszilárdságú tűzi horganyzott acéldrót, amelynek feszítése speciális feszítőkerékkel történik. A vízszintes szálak korróziómentes, nagyszilárdságú acélvezetékből készülnek, távolságuk és mennyiségük mindig a védendő állatok méretétől függ, a standard méret 6 db vízszintes szál. Annak érdekében, hogy a kerítés jól észrevehető legyen, villanypásztor-szalaggal látjuk el, mely UV stabil és vezeti a feszültséget.

Az építésre a Vinex Bt. 1 év, a beépített műszaki eszközökre 3 év garanciát vállal.

Ezzel a felépítéssel nagy üzembiztonságot, rugalmasságot, tartósságot érünk el. Ezt bizonyítja a 6 év utáni nagyszámú áttelepítés.

Ár: a kerítés hosszától, helyétől, az áramellátás módjától függően alakul.

Konkrét árajánlat kéréséhez és egyeztetéshez keressen meg minket telefonon vagy emailen: ELÉRHETŐSÉG.