Magunkról

Üdvözöljük a Vinex weboldalán, ahol fontos és hasznos információkat talál a villanypásztor és kombinációs villanypásztor, valamint mechanikus vadhálós védelmi kerítésrendszerekről.

Állattartók, kis vagy nagy mezőgazdasági termelők, vadgazdálkodásban, erdőgazdálkodásban, gyárak vagy ipartelepek védelmében érdekeltek, vadaskertek, állatkertek üzemeltetői, de kiskertek, háziállatok tulajdonosai is megtalálnak nálunk nemcsak minden szükséges kelléket, hanem szakmai segítséget is.

Vállaljuk villanypásztor, kombinált villanypásztor rendszerek, karámrendszerek tervezését és kivitelezését.

Online vásárlás a webshopban, személyes vásárlás Szombathelyen, valamint Zalaegerszegen található boltjainkban lehetséges, ahol széles kínálattal várjuk:

– villanypásztor készülék
villanypásztor és vadkárelhárító rendszerhez szükséges kiegészítők (villanypásztor vezeték, villanypásztor szigetelő, napelem  stb.)
– állattartási és állattenyésztési eszközök
– lovas termékek egyaránt megtalálhatóak nálunk.

Vásárlásához igény esetén szaktanácsadást nyújtunk, hogy a valóban szükséges termékekkel maga is elvégezhesse villanypásztor rendszerének telepítését.

Megrendelés esetén, választékunkban nem szereplő, egyedi igényeket is kiszolgálunk.

Oldalainkon, boltjainkban, webáruházunkban és kivitelezéseink során is kizárólag szabványos, azaz biztonságos rendszereket kínálunk és használunk!

Egy kis történelem

1992 óta foglalkozunk elektromos vadkárelhárítással, villanypásztorokkal, ezt a tevékenységet az első években alvállalkozóként, kivitelezőként végeztük. 1998 óta önálló családi vállalkozásként kivitelezünk minden megbízást. Magyarország egész területén, valamint Ausztriában is találkozhat villanypásztorainkkal, XXL elektromos kerítéseinkkel, modern karámjainkkal, melyeket megbízható és korszerű technológiai háttér felhasználásával, valamint felkészült szakemberek közreműködésével valósítunk meg.

Szolgáltatásaink köre a vadkárelhárítástól kezdve az erdősítések, erdőtelepítések, a mezőgazdasági kultúrák, a szőlőültetvények és gyümölcsösök, valamint meglévő vadaskertek kiegészítő védelmén keresztül egészen a legeltetőrendszerek és karámok kiépítéséig, a háziállatok elkülönítéséig, azonkívül ipar- és gyártelepek vagyonvédelmi kerítéseinek építéséig terjed. További szolgáltatásaink közé tartozik a meglévő vadkárelhárító és egyéb célra szolgáló elektromos kerítések bontása, áttelepítése, az esetlegesen felmerülő javítási munkálatok elvégzése és a lopáskár megelőzése is.

2004 nyarán megnyitottuk Szombathelyen kiskereskedelmi üzletünket, a Vinex Villanypásztor Szaküzlet és Állattartók Boltját, később Zalaegerszegen is megnyitottuk boltunkat. A kényelmes online vásárlást webáruházunk teszi lehetővé. Egyedülálló módon a vásárlás mellé szakszerű segítséget, szaktanácsadást kínálunk.

Köszönjük, hogy minket választ!